Ijexa Group « Den Grimme Ælling »

IJEXA GROUP  Den Grimme Ælling

Ny Forestilling!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Ijexa Group præsenterer en genfortolkning af H. C. Andersens eventyr, i hvilken publikum kan følge den grimme ællings oplevelser, udtrykt kropsligt af danser Barthelot fra Cameroun. Denne historie illustrerer på bedste vis den vanskelige vej, som ofte venter os, før vi endelig finder vores plads i verden.

I Ijexa Group’s nye version af eventyret kan børnene opleve et rigt og spændende univers, som blander afrikansk musik, blues, musik fra Cuba og også klassisk musik på en ny og anderledes måde, fuld af overraskelser og humor. Eleverne deltager i slutningen af forestillingen med musik og dans.

Medvirkende
Britta Thøgersen Toft, historie fortæller
Barthelot Ekeme Same, dans
Mariane Bitran, tværfløjter
Alain Apaloo, guitar, vocal

Yeziel Lazo, percussion

Koreografi af Barthelot Ekeme Same
Original musik af Alain Apaloo og Mariane Bitran
Bearbejdelse af tekst ved Britta Thøgersen Toft og Mariane Bitran


Mangfoldigheds Festival, okt. 2021 , Herning.